Munkánk a szenvedélyünk

Maximális odafigyeléssel a legapróbb részletek iránt is...

Filmes szolgáltatásaink

Légifelvétel készítés

Szállás, vendéglátóhely, városkép vagy éppen szolgáltatás bemutatása virtuális túrával és 360 fokos panorámaképekkel. Így, akár személyes tapasztalatok nélkül is megismerhetik szolgáltatását.

Online közvetítés

.

Rendezvényvideó

Előadás, szalagavató, színpadi bemutató, sportesemény és még sorolhatnánk. Ha szeretnék feleleveníteni a rendezvények legfontosabb történéseit vagy reklám célból megörökíteni a nagy eseményeket, akkor a rendezvényvideó a legjobb megoldás.

Ingatlan videó

Az ingatlanról készült film segítségével könnyebben eladhatja házát, lakását vagy bemutathatja kisebb méretű szállását, vendéglátó helységét. Egyedi hangulatú filmeket készítünk professzionális felszereléssel és gyors utómunkával. Segítünk önnek, hogy hirdetése kitűnjön a többi sok 1000 közül.

Reklám- és referencia film

Ha vállalkozását vagy annak infrastruktúráját, esetleg egy eseményt szeretne látványos képsorok által bemutatni, reklámozni, akkor önnek ez a műfaj lesz a megfelelő választás.

 

Esküvői Film

Az esküvő életünk egyik legemlékezetesebb állomása. A cinematográfia abban segít, hogy sose feledjük ezeket a pillanatokat. A videók minden esetben nagy-nagy odafigyeléssel, profi felszereléssel a pár igényei szerint készülnek.

Hívjon telefonon

+36-20-456-07-69

Írjon levelet

info@milofilm.hu

Keressen itt is