Bemutatkozás

Üdvözlöm a MiloFilm.hu oldalon!

Kérem, engedje meg, hogy pár sorban bemutatkozzak és ajánljam a filmezéssel kapcsolatos szolgáltatásaimat.

Milotai Richárd vagyok és a filmezés az egyik nagy szenvedélyem. Jelenleg

Bemutatkozás

Kik vagyunk?

Kis csapat, hatalmas lelkesedéssel.

Ismerjen meg minket!

Milotai Richárd

Operatőr, vágó

20 éves voltam, amikor megvettem az első digitális kamerám. Egyetemistaként egy egész nyáron át dolgoztam érte. Erre mindenképp szükség volt, mert akkoriban bármi került a kezembe azzal én mindig kamerázni próbáltam… Akármivel. Bármivel. Ha pedig nem volt más, akkor “három szöggel és egy dróttal”. 

Ma, kétszer ennyi idősen, szerencsére már sokkal jobb eszközökkel dolgozhatok, de ami sosem változott, az a kezdeti lelkesedés és tudásszomj. Nyughatatlan természetem állandóan újabb és újabb filmes megoldásokat keres, annak érdekében, hogy a legközelebb kerülhessek a kitűzött célhoz.

Megrendelőink elégedettsége számomra is örömet jelent, de mindez egy pillanatra sem jelenti azt, hogy hátradőlhetnénk. Változnak a trendek, a kívánságok, változik a technika és mi mindig szeretnénk lendületesek és naprakészek lenni.

Pándi Patrik

Fotós, operatőr, vágó

Egy pillanat, egyszeri esély. Az ott és akkor, akkor és csak akkor történik meg.

Fotográfusként kezdtem pályafutásom és a fotózás számtalan területén próbáltam ki magam, a dokumentarista fotózáson keresztül egészen a művészi vonalú képkészítés világáig.

Számomra egy fotó nem csak arról szól, hogy lefotózom, ami a lencse másik oldalán szerepel, hanem annak szépségét, legszebb pillanatait próbálom mindig megörökíteni és egy olyan köntösbe bújtatni, mely a lehető legszebb képet alkotja meg.

Fotográfia mellett a videó készítés is egy olyan lehetőség számomra, ahol tudásom legjavát adhatom és alkothatok olyan felvételek, amivel a nézőt elkápráztathatom.

Fotográfusként és mozgókép szakemberként feladatomnak érzem, hogy megrendelőim számára a tudásomból és felszerelésemből a lehető legjobb és legszebb munkát tudjam nyújtani.

Hívjon telefonon

+36-20-456-07-69

Írjon levelet

info@milofilm.hu

Keressen itt is